Jan 2017. Bekendmaking Vertelambassadeur

dsc_0314_klein

Veerle Ernalsteen, Eric Borrias, Pauline Seebregts en Erik van Dort.

In de Gelderland fabriek in Culemborg waren op 28 januari jl. een kleine honderd vertellers en andere geïnteresseerden bij elkaar tijdens het jaarlijks Vertelevent. Een prachtig event ingevuld dit keer door de Vertelambassadeur van 2016 Eric Borrias i.s.m de Stichting Vertellen.

Met o.a. een boeiende presentatie van Stichting Kamp Westerbork waar Eric al jaren veel werk voor doet, een weergaloos optreden van theatermaker Fred Delfgaauw en de uiteindelijke bekendmaking van de Vertelambassadeur 2017. Genomineerd waren Veerle Ernalsteen uit Vlaanderen, Eric van Dort uit Noord-Nederland en ondergetekende, Pauline Seebregts uit Midden-Nederland. Het was een eer om uiteindelijk verkozen te worden tot de Vertelambassadeur van 2017. Jury Rapport Pauline Seebregts

Behalve dat de Vertelambassadeur zich inzet om het vertellen van verhalen op bredere schaal onder de aandacht te brengen kreeg ik ook nog een extra taak. En wel; ‘op zoek te gaan naar welke verhalen verteld moeten worden in deze tijd en wegen te zoeken om wat je vindt, kenbaar te maken ook buiten de wereld van het vertellen’.

Een vraag die ertoe doet en relevant is voor deze tijd. Graag ga ik op pad met deze vraag en deel ik mijn ervaringen, belevenissen en inzichten als Vertelambassadeur via o.a. dit blog. Je bent heel welkom om te volgen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s